Menu
Your Cart

Bluetooth & Eνδ/νια Sena 50S-10 dual (Harman Kardon)

Bluetooth & Eνδ/νια Sena 50S-10 dual (Harman Kardon)
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • Κωδικός: SENUNIBTH48
489,90€
649,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 489,90€

Η 50S, μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές της Sena, έτοιμη να σου προσφέρει μια νέα, αναβαμησμένη εμπειρία με premium ήχο Harman Kardon. Τα εξειδικευμένα ηχεία και το ολοκαίνουργιο μικρόφωνο επιτρέπουν στη 50S να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ήχου. Τα ηχεία στέλνουν κρυστάλλινο ήχο στα αυτιά των αναβατών, ενώ το μικρόφωνο, με έναν πρόσφατα σχεδιασμένο αισθητήρα, παρέχει ισχυρή απόδοση για φωνητική επικοινωνία κατά την οδήγηση.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ: MESH

Το Mesh φέρνει ένα νέο επίπεδο ισχυρών, αξιόπιστων συνδέσεων και έξυπνης, ευέλικτης δρομολόγησης μηνυμάτων ενδοεπικοινωνίας στη 50S, χάρη σε σημαντικές τεχνικές βελτιώσεις που έγιναν στον αρχικό αλγόριθμο Sena Mesh Intercom ™. Οι μονάδες 50S της Sena μοιράζονται ενεργά πληροφορίες μεταξύ τους εντός του δικτύου Mesh με εκπληκτικό ρυθμό. Ένα έξυπνο σύστημα προτροπών και απαντήσεων μεταξύ των μονάδων Mesh είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά 80% περισσότερων δεδομένων σε δύσκολες και σκληρές συνθήκες. Επιπλέον, οι μονάδες Mesh προσδιορίζουν γρήγορα το ιδανικό μονοπάτι για αποτελεσματική μετάδοση μηνυμάτων από αναβάτη σε αναβάτη.
Τα αποτελέσματα της νέας τεχνολογίας Mesh μεταφράζονται σε ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο ποιότητας ήχου ενδοσυνεννόησης και ισχυρή συνδεσιμότητα για όλους τους χρήστες ενδοεπικοινωνίας Sena Mesh. Δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο στις πιο απαιτητικές καταστάσεις, το δίκτυο Mesh της Sena διατηρεί τις γραμμές επικοινωνίας με τους φίλους σας σαφείς και σταθερές.

ΠΟΛΥ-ΚΑΝΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Το 50S προσφέρει όχι έναν, αλλά τρεις διαφορετικούς τρόπους ενδοεπικοινωνίας που διατίθενται στους αναβάτες της Sena: Multi-Channel Open Mesh Intercom ™, Group Mesh Intercom ™ και Bluetooth Intercom.
Το Multi-Channel Open Mesh Intercom (Open Mesh) διαθέτει το πρώτο σύστημα καναλιών Mesh Intercom ™ της βιομηχανίας! Παρόμοια με τα τυπικά ραδιόφωνα χειρός ή CB, το σύστημα 50S Mesh 2.0 επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν μεταξύ εννέα διαφορετικών καναλιών σε λειτουργία Open Mesh. Το Open Mesh προσφέρει ένα απλό και μόνο πάτημα ενός κουμπιού για να κάνετε σύνδεση στο δίκτυο ενδοεπικοινωνίας Mesh Υποστηρίζει επίσης έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό χρηστών σε μια εμβέλεια έως 5 μίλια / 8 χλμ. (Ελάχ. 6 αναβάτες  1 μίλια / 1,6 χλμ. Διαστήματα)! Με αυτήν την ευκολία σύνδεσης, τεράστια χωρητικότητα χρήστη, απίστευτη εμβέλεια, και τη δυνατότητα εννέα καναλιών, η λειτουργία 50S Open Mesh Intercom είναι σίγουρα ότι θα αλλάξει το παιχνίδι για αυτές τις μεγάλες βόλτες σε γκρουπ / κλαμπ.
Εάν προτιμάτε μια ιδιωτική ομαδική συνομιλία, απλώς μεταβείτε στη λειτουργία ενδοεπικοινωνίας ομάδας πλέγματος. Το Group Mesh υποστηρίζει μία, ιδιωτική ομάδα για έως και 24 συμμετέχοντες και το ίδιο εκπληκτικό εύρος με το Open Mesh. Για να διασφαλιστεί το απόρρητο, μόνο οι προσκεκλημένοι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στη συνομιλία Group Mesh. Όποια από τις δύο λειτουργίες Mesh Intercom ™ επιλέξετε, θα απολαύσετε την ισχυρή αξιοπιστία που δημιουργήθηκε στο νέο δίκτυο Mesh της Sena.
Τέλος, και όπως πάντα, η παραδοσιακή τετραπλή λειτουργία ενδοεπικοινωνίας Bluetooth εξακολουθεί να αποτελεί επιλογή σύνδεσης άλλων χρηστών με δυνατότητα Bluetooth της Sena εντός εμβέλειας 1,2 μιλίων. Επιπλέον, οι χρήστες 50S μπορούν να "ζευγαρώσουν" με έναν χρήστη Sena Bluetooth Intercom και να τους «γεφυρώσουν» σε μια συνομιλία ενδοεπικοινωνίας Mesh!

ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ

Δεν χρειάζεται να σηκώσετε το δάχτυλο όταν μπορείτε να ζητήσετε από το 50S να το χειριστεί. Οι φωνητικές εντολές σάς δίνουν τον έλεγχο των λειτουργιών του συστήματος  50S, όπως η απάντηση στο τηλέφωνο ή η έναρξη μιας συνεδρίας Group Mesh. Το 50S υποστηρίζει αυτές τις φωνητικές εντολές συστήματος σε οκτώ γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ισπανικών, ιταλικών, κινεζικών, ιαπωνικών και ρωσικών!
Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε βενζίνη; "Hey Google, δώστε μου οδηγίες για το πλησιέστερο βενζινάδικο." Το 50S μπορεί να συνδεθεί μ

1