Menu
Your Cart

Καθαριστικά

Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE10
AIR FILTER CLEANING KITΠλήρες κιτ καθαρισμού του φίλτρου αέρα. Περιέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για όλες της χρήσης. Απλό, πρακτικό και αποτελεσματικό...
131,30€
Χωρίς ΦΠΑ:131,30€
Brand: MT Κωδικός: MTHDESKIT01
Το νέο απολυμαντικό σπρέι MT Helmets μπορεί να απομακρύνει ιούς και βακτήρια σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή. Μπορεί να ψεκαστεί σε κράνη, ρούχα, γάντια και μπότες. Αποτελείται από συσκευασία 500 ML Sprayer + 5L Drum ..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:39,90€
Brand: BLUE VELVET Κωδικός: 600262
Πολυκαθαριστικό, οικολογικό, μη τοξικό προϊόν,  για εφαρμογή σε όλες τις επιφάνειες και κάθε χρήση. Ένα εντυπωσιακό προϊόν ικανό να καταπλήξει και να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο το χρήστη του. Δίνει άμεσες λύσεις σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.   Το..
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE12
Συμπυκνωμένο σαμπουάν, ιδανικό για απαλό καθαρισμό όλων των οχημάτων με το χέρι. Καθαρίζει αποτελεσματικά και προσφέρει υψηλή λάμψη σε μια ενιαία εφαρμογή. Η αποκλειστική φόρμουλα εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια, συνδυασμένη με αντιστατική στεγανοποίηση βαφής.    ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Πολύ καλή καθαριστική δύναμη..
21,60€
Χωρίς ΦΠΑ:21,60€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE11
Καθαριστικό καρμπυρατέρΤο καθαριστικό καρμπυρατέρ της MOTOREX  αναπτύχθηκε για να εξασφαλίσει τον καθαρισμό των υπολειμμάτων και των ακαθαρσιών από το καρμπυρατέρ. Καθαρίζει διόδους αέρα, πτερύγια εισόδου, σωλήνες Venturi, καθίσματα βιδών ρύθμισης και το περίβλημα του καρμπιρατέρ. Για όλους τους δίχ..
44,80€
Χωρίς ΦΠΑ:44,80€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE01
Μαντιλάκια για τον καθαρισμό του κράνους και  της ζελατίνας. Απομακρύνει εύκολα και αποτελεσματικά την βρωμιά απο τα κολλημένα έντομα και λιπαρά υπολείμματα...
7,20€
Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MOTOCLEAN-1L
Εξαιρετικά ισχυρό καθαριστικό.Απομακρύνει λάδια και βρομιά χωρίς τρίψιμο. Απλά ψεκάζετε τα σημεία που θέλετε να καθαρίσετε και ξεπλένετε με νερό. Οικολογικό καθαριστικό (χωρίς προωθητικό αέριο) πλήρως βιοδιασπώμενο.    ΕΦΑΡΜΟΓΗ Πρώτα δοκιμάστε τη συμβατότητα σε μη εμφανές σημεία. Ξεβιδώστε το σπρέι ..
17,70€
Χωρίς ΦΠΑ:17,70€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE09
Εσωτερικό καθαριστικό που απορροφά τις οσμές και προσφέρει μοναδική απόδοση βαθύ καθαρισμού, για την εύκολη απομάκρυνση των λεκέδων. Ιδανικό για τον καθαρισμό υφασμάτων, ταπετσαριών, δερμάτων, πλαστικών και καουτσούκ στο εσωτερικό των οχημάτων, καθώς και μια ευρεία σειρά εφαρμογών στο σπίτι.Βιοδια..
15,30€
Χωρίς ΦΠΑ:15,30€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE02
Εξελίχθηκε για χρήση σε σπογγώδη φίλτρα αέρος. Προστατεύει τον κινητήρα από την είσοδο σκόνης, άμμου και νερού. Επίσης διατηρεί τον σπόγγο του φίλτρου σε καλή κατάσταση. Το ίδιο λιπαντικο υπάρχει και σε σπρέι με κωδικο 655 σε συσκευασία των 750ml...
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE05
Εξελίχθηκε για χρήση σε σπογγώδη φίλτρα αέρος. Προστατεύει τον κινητήρα από την είσοδο σκόνης, άμμου και νερού. Επίσης διατηρεί τον σπόγγο του φίλτρου σε καλή κατάσταση. Το ίδιο λιπαντικο υπάρχει και σε σπρέι με κωδικο 655 σε συσκευασία των 750ml...
63,20€
Χωρίς ΦΠΑ:63,20€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE08
Ταχέως βιοδιασπώμενο καθαριστικό για τα φίλτρα αέρα Το Motorex RACING BIO DIRT Remover είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο καθαριστικό σε σκόνη για μοτοσικλέτες off-road και ATV, τα οποία είναι εφοδιασμένα με επαναχρησιμοποιήσιμα φίλτρα αέρα αφρού. Τα ενεργά συστατικά του διαλύουν ακόμα και την πιο επίμονη..
20,60€
Χωρίς ΦΠΑ:20,60€
Brand: K&N Κωδικός: 995003EU
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ..
20,69€
Χωρίς ΦΠΑ:20,69€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNISPR19
Spray καθαρισμού αλυσίδων κινήσεως. Ψεκάζετε στην αλυσίδα, περιμένετε 2-4 λεπτά, σκουπίζετε με καθαρό πανί και ψεκάζετε απευθείας το λιπαντικό της αλυσίδας σας. ?εν επηρεάζει τα O-RING ή X-RING...
12,10€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNISPR21
Εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό χωρίς την χρήση νερού. Ιδανικό  για πλαστικά, γείσα, παρμπρίζ, βαμμένα μέταλλα. Αφαιρεί επίμονους λεκέδες από έντομα, βρωμιά, σκόνη, κλπ. Σε συσκευασία 500ml. και σε μικρό  sprey 60ml για να το έχετε πάντα μαζί σας. ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ψεκάστε τα εξαρτήματα που θέλετε και ..
15,30€
Χωρίς ΦΠΑ:15,30€
Brand: MOTOREX Κωδικός: POWERCLEAN
Καθαρίζει και διαλύει ακόμη και τις πιο επίμονες ακαθαρσίες. Αφαιρεί λάδια, γράσα, πίσσα, κ.λπ. Δεν διαβρώνει καουτσούκ, πλαστικό ή το χρώμα...
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNISPR18
Το MOTOREX ACCU PROTECT SPRAY προστατεύει τους ακροδέκτες της μπαταρίας, τους ακροδέκτες πόλων, τις υποδοχές, τα καλώδια εκκίνησης και τα καλώδια σύνδεσης. Σπρέι 200 ml Αποτρέπει τη διάβρωση και την οξείδωση. Παρέχει μια προστατευτική μεμβράνη που μοιάζει με κερί μεγάλης διάρκειας...
13,40€
Χωρίς ΦΠΑ:13,40€
Brand: MOTOREX Κωδικός: HELMETCARE
Αφρός περιποίησης με διπλή ενέργεια. Καθαρίζει αποτελεσματικά το εσωτερικό, την ζελατίνα και το κέλυφος του κράνους. Αναζωογονεί τα χρώματα, φρεσκάρει και αρωματίζει την εσωτερική επένδυση.  ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ανακινήστε πρίν τη χρήση. Ψεκάστε τον αφρό στην εσωτερική επένδυση. Αφήστε τον να ενεργήσει. Σκουπ..
9,80€
Χωρίς ΦΠΑ:9,80€
Brand: MOTOREX Κωδικός: POWERBRAKE-CL
SPRAY καθαρισμού φρένων. ?εν επηρεάζει τις τσιμούχες της δαγκάνας ή τα σωληνάκια των φρένων. Απομακρύνει όλες τις βρομιές. (Λάδια, γράσα, σκόνες, κατάλοιπα)...
11,30€
Χωρίς ΦΠΑ:11,30€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNISPR27
Εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό χωρίς την χρήση νερού. Ιδανικό  για πλαστικά, γείσα, παρμπρίζ, βαμμένα μέταλλα. Αφαιρεί επίμονους λεκέδες από έντομα, βρωμιά, σκόνη, κλπ. Σε συσκευασία 500ml. και σε μικρό  sprey 60ml για να το έχετε πάντα μαζί σας.   ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ψεκάστε τα εξαρτήματα που θέλετε κα..
8,10€
Χωρίς ΦΠΑ:8,10€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNISPR11
Καθαριστικό πλαστικών με ενισχυτή χρώματος. Καθαρίζει, διατηρεί και προστατεύει οποιοδήποτε πλαστικό στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό του οχήματος σας. Προστατεύει το πλαστικό από το ξεθώριασμα, έχει αντιστατικό αποτέλεσμα, φρεσκάρει τα χρώματα και δίνει στην επιφάνεια μια ολοκαίνουργια λάμψη. Με αντι-..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,90€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNISPR10
Spray καθαρισμού καρπυρατέρ και ιντζέξιον. Ψεκάζεται στο φίλτρο αέρα από μικρή απόσταση με τον κινητήρα σε λειτουργία. Ιδανικό για συνεργεία Auto - Moto.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Περιέχει:Υδρογονάνθρακες, C9-C12, n-αλκάνια, ισοαλκάνια, κυκλοαλκάνια, αρωματικές ουσίες (2-25%), Τολουόλιο, Ακετόνη, Ισοπροπυλική αλκοό..
12,70€
Χωρίς ΦΠΑ:12,70€