Menu
Your Cart

Χημικά

Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE10
AIR FILTER CLEANING KITΠλήρες κιτ καθαρισμού του φίλτρου αέρα. Περιέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για όλες της χρήσης. Απλό, πρακτικό και αποτελεσματικό...
131,30€
Χωρίς ΦΠΑ:131,30€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNIBEN03
Πρόσθετο καυσίμου που καθαρίζει και διασπά τις αποθέσεις σε όλο το σύστημα ψεκασμού καυσίμου. Βελτιώνει την αντιδιαβρωτική προστασία και δεσμεύει το νερό. Για όλα τα είδη βενζίνης και ντίζελ. Για όλα τα οχήματα με ή χωρίς υπερτροφοδότηση, φίλτρα σωματιδίων ή καταλυτικούς μετατροπείς. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΕιδι..
8,40€
Χωρίς ΦΠΑ:8,40€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXANTFREE03
Το αντιψυκτικό M3.0 κατασκευάζεται με βάση αιθυλενικής γλυκόλη, προσφέρει εξαιρετική προστασία από τον παγετό, τη διάβρωση και την υπερθέρμανση των σύγχρονων κινητήρων, ιδιαίτερα όμως των υπερβολικά φορτωμένων κινητήρων αλουμινίου. Δεν περιέχει πυριτικά, νιτρώδη, αμινικά, βορικά και φωσφορικά. Διατί..
13,70€
Χωρίς ΦΠΑ:13,70€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXANTFREE04
Το COOLANT M4.13 είναι ένα ψυκτικό έτοιμο προς χρήση, το οποίο βασίζεται σε αιθυλενογλυκόλη και υψηλό ποσοστό γλυκερίνης, του οποίου η συσκευασία αναστολής αποτελείται από οργανικά συστατικά και ένα πυριτικό συστατικό.   ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το COOLANT M4.13 προσφέρει εξαιρετική προστασία κατά της ψυξης,..
54,40€
Χωρίς ΦΠΑ:54,40€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXANTFREE01
• Αντιψυκτικό, έτοιμο για χρήση, για υδρόψυκτους κινητήρες μοτοσυκλετών και  ATV• Ιδιαίτερα κατάλληλο για κινητήρες αλουμινίου και μαγνησίου• Απαλαγμένω από νιτρώδη, φωσφορικά άλατα και αμίνες• Προστασία μέχρι -40 ° C• πλήρως βιοδιασπώμενο..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,90€
Brand: MT Κωδικός: MTHDESKIT01
Το νέο απολυμαντικό σπρέι MT Helmets μπορεί να απομακρύνει ιούς και βακτήρια σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή. Μπορεί να ψεκαστεί σε κράνη, ρούχα, γάντια και μπότες. Αποτελείται από συσκευασία 500 ML Sprayer + 5L Drum ..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:39,90€
Brand: MOTOREX Κωδικός: GREASE2000
Το Motorex Bike Grease 2000 είναι ένα ειδικό γράσο με εξαιρετική λίπανση και αναπτύχθηκε ειδικά για ρουλεμάν.Είναι εξαιρετικά υδατοαπωθητικό και ανθεκτικό στην πίεση και χαρακτηρίζεται από υψηλή σταθερότητα στην οξείδωση και αντοχή στη γήρανση. Το Motorex Bike Grease δεν προσβάλλει ελαστομερή. Οι ιδ..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,90€
Brand: MOTOREX Κωδικός: GREASEFETT176GP
Λιπαντικό λιθίου με βάση ορυκτέλαιο και ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αυτό το γράσο πολλαπλών χρήσεων είναι κατάλληλο για ρουλεμάν, τις μεταφορές και την κατασκευή. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣKP2K-20 DIN 51502 NLGI 2  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΚαλή προστασία από τη φθορά Σταθερή αντοχή στη γήρανση Αυξημένη προστασία από τη διάβρωσ..
20,40€
Χωρίς ΦΠΑ:20,40€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNIPAS02
Το COPPER PASTE σχηματίζει ένα αποτελεσματικό διαχωριστικό στρώμα μεταξύ των μεταλλικών επιφανειών, αποτρέποντας έτσι τη διάβρωση, σε θερμοκρασίες από -40 ° C έως + 900 ° C και έως +1200 ° C για σύντομες περιόδους. Το παραφινικό λάδι λειτουργεί σε θερμοκρασίες μέχρι 280 ° C. Πάνω από αυτό, η λίπανση..
15,60€
Χωρίς ΦΠΑ:15,60€
Brand: BLUE VELVET Κωδικός: 600262
Πολυκαθαριστικό, οικολογικό, μη τοξικό προϊόν,  για εφαρμογή σε όλες τις επιφάνειες και κάθε χρήση. Ένα εντυπωσιακό προϊόν ικανό να καταπλήξει και να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο το χρήστη του. Δίνει άμεσες λύσεις σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.   Το..
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE12
Συμπυκνωμένο σαμπουάν, ιδανικό για απαλό καθαρισμό όλων των οχημάτων με το χέρι. Καθαρίζει αποτελεσματικά και προσφέρει υψηλή λάμψη σε μια ενιαία εφαρμογή. Η αποκλειστική φόρμουλα εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια, συνδυασμένη με αντιστατική στεγανοποίηση βαφής.    ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Πολύ καλή καθαριστική δύναμη..
21,60€
Χωρίς ΦΠΑ:21,60€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE11
Καθαριστικό καρμπυρατέρΤο καθαριστικό καρμπυρατέρ της MOTOREX  αναπτύχθηκε για να εξασφαλίσει τον καθαρισμό των υπολειμμάτων και των ακαθαρσιών από το καρμπυρατέρ. Καθαρίζει διόδους αέρα, πτερύγια εισόδου, σωλήνες Venturi, καθίσματα βιδών ρύθμισης και το περίβλημα του καρμπιρατέρ. Για όλους τους δίχ..
44,80€
Χωρίς ΦΠΑ:44,80€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE01
Μαντιλάκια για τον καθαρισμό του κράνους και  της ζελατίνας. Απομακρύνει εύκολα και αποτελεσματικά την βρωμιά απο τα κολλημένα έντομα και λιπαρά υπολείμματα...
7,20€
Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MOTOCLEAN-1L
Εξαιρετικά ισχυρό καθαριστικό.Απομακρύνει λάδια και βρομιά χωρίς τρίψιμο. Απλά ψεκάζετε τα σημεία που θέλετε να καθαρίσετε και ξεπλένετε με νερό. Οικολογικό καθαριστικό (χωρίς προωθητικό αέριο) πλήρως βιοδιασπώμενο.    ΕΦΑΡΜΟΓΗ Πρώτα δοκιμάστε τη συμβατότητα σε μη εμφανές σημεία. Ξεβιδώστε το σπρέι ..
17,70€
Χωρίς ΦΠΑ:17,70€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE09
Εσωτερικό καθαριστικό που απορροφά τις οσμές και προσφέρει μοναδική απόδοση βαθύ καθαρισμού, για την εύκολη απομάκρυνση των λεκέδων. Ιδανικό για τον καθαρισμό υφασμάτων, ταπετσαριών, δερμάτων, πλαστικών και καουτσούκ στο εσωτερικό των οχημάτων, καθώς και μια ευρεία σειρά εφαρμογών στο σπίτι.Βιοδια..
15,30€
Χωρίς ΦΠΑ:15,30€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE02
Εξελίχθηκε για χρήση σε σπογγώδη φίλτρα αέρος. Προστατεύει τον κινητήρα από την είσοδο σκόνης, άμμου και νερού. Επίσης διατηρεί τον σπόγγο του φίλτρου σε καλή κατάσταση. Το ίδιο λιπαντικο υπάρχει και σε σπρέι με κωδικο 655 σε συσκευασία των 750ml...
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE05
Εξελίχθηκε για χρήση σε σπογγώδη φίλτρα αέρος. Προστατεύει τον κινητήρα από την είσοδο σκόνης, άμμου και νερού. Επίσης διατηρεί τον σπόγγο του φίλτρου σε καλή κατάσταση. Το ίδιο λιπαντικο υπάρχει και σε σπρέι με κωδικο 655 σε συσκευασία των 750ml...
63,20€
Χωρίς ΦΠΑ:63,20€
Brand: MOTOREX Κωδικός: MTXUNICLE08
Ταχέως βιοδιασπώμενο καθαριστικό για τα φίλτρα αέρα Το Motorex RACING BIO DIRT Remover είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο καθαριστικό σε σκόνη για μοτοσικλέτες off-road και ATV, τα οποία είναι εφοδιασμένα με επαναχρησιμοποιήσιμα φίλτρα αέρα αφρού. Τα ενεργά συστατικά του διαλύουν ακόμα και την πιο επίμονη..
20,60€
Χωρίς ΦΠΑ:20,60€