Εταιρεία

Η εταιρεία Ξύκης Moto ιδρύθηκε το 1975  από τον κύριο Αχιλλέα Ξύκη και άπό την ίδρυση της είναι και παραμένει πρωτοπόρος στον χώρο του δίκυκλου.  Τα φυσικό μας καταστήματα στεγάζεται στους Αμπελόκηπους, Μιχαλακοπούλου 196.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς για τα νέα προϊόντα της αγοράς, δίνοντας μας την δυνατότητα να μπορούμε να καλύψουμε υπεύθυνα και με πλήρη επαγγελματισμό, όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της μοτοσυκλέτας, κάτι το οποίο μας επιτρέπει να διαθέτουμε μοναδική γκάμα προϊόντων τα οποία πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εμπορικά πρότυπα.

Μέλημα μας είναι η ταχύτατη εξυπηρέτηση εντός του φυσικού μας καταστήματος αλλά και ηλεκτρονικά, με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής για άμεση και σωστή πληροφόρηση, ανανεώνουμε καθημερινά την ιστοσελίδα μας ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε, εύκολα και γρήγορα, για τα νέα προϊόντα μας και για τις μοναδικές προσφορές που προστίθενται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε  τα προϊόντα που επιθυμείτε, να αποστείλετε τυχόν απορίες, να συνομιλήσετε μαζί μας και να ενημερωθείτε για τις νέες μας προσφορές.

Προσφέρουμε Service σε επώνυμα προϊόντα γνωστών κατασκευαστών καθώς και λύσεις σε: Τοποθέτηση Αξεσουάρ, Καθαρισμό Κρανών, Καθαρισμό Ένδυσης Αναβάτου, Επισκευή Κρανών, Επισκευή Σχαρών, Επισκευή Βαλιτσών.

Κατηγορίες προϊόντων