Τρόπος παράδοσης παραγγελίας:

Oι αποστολές γίνονται με courier και τα είδη στέλνονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας, εντός 1-5 εργάσιμων ημερών εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα.

Για τα είδη που είναι κατόπιν παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την πληρωμή τους, για να ενημερωθείτε για το χρόνο παράδοσης και για τυχόν αλλαγή της τιμής. Ο χρόνος παράδοσης (εκτός απροόπτου) είναι συνήθως από 10 έως 30 ημέρες.

Κόστος μεταφορικών:

Η χρέωση γίνεται βάση του βάρους της παραγγελίας και βαραίνει τον πελάτη.

Για την Ελλάδα
Έως 3 κιλά: 4,00€
Για κάθε επιπλέον κιλό: 1,00€

Για την Κύπρο
Έως 1 κιλό: 19,00€
Για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό: 1,50€

Για οποιοδήποτε άλλο προορισμό
Ενημέρωση του πελάτη με Email, κατόπιν συνεννόησης με τη Μεταφορική Εταιρεία

Σε ελάχιστες εξαιρέσεις (βαλίτσες) όπου το ογκομετρικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνάει το πραγματικό, τότε θα πρέπει να υπολογιστούν ογκομετρικά τα έξοδα αποστολής. (Το ογκομετρικό βάρος προκύπτει πολλαπλασιάζοντας τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας σε εκατοστά, και διαιρώντας το αποτέλεσμα με το 5000).
H τιμή είναι ίδια για όλη την Ελλάδα.

Για αποστολές εκτός Ελλάδος η τιμή των Μεταφορικών θα καθορίζεται μετά από συμφωνία με την Μεταφορική Εταιρεία.

Πιθανές πρόσθετες χρεώσεις:

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον  στο κόστος αποστολής (κόστος που χρεώνεται από τις εταιρίες courier) ανεξάρτητα του ύψους της παραγγελίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο εν λόγω τρόπος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμος για είδη στα οποία η διαθεσιμότητα τους είναι Κατόπιν Παραγγελίας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση Σάββατο θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας.  Σε κάποιες περιπτώσεις που δεν θα είναι δυνατή αυτή η υπηρεσία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Κατηγορίες προϊόντων